Devam filminde Bob Odenkirk, gizli suikastçı Hutch Mansell karakterini tekrar canlandırıyor. Rus mafyasına 30 milyon dolar borcu olan Mansell, uluslararası suçlulara yönelik bitmeyen suikastlar gerçekleştiriyor.
Filmin kadrosuna Sharon Stone, Colin Hanks ve John Ortiz gibi yeni isimler katılırken, ilk filmden Connie Nielsen, RZA, Michael Ironside, Colin Salmon, Billy MacLellan, Gage Munroe, Paisley Cadorath ve Christopher Lloyd geri dönüyor.
Filmin senaryosu ilk filmin yazarı Derek Kolstad ve Aaron Rabin tarafından kaleme alındı. Yapımcılar arasında Kelly McCormick, David Leitch, Marc Provissiero, Braden Aftergood ve Bob Odenkirk yer alıyor.

İlk film pandemi nedeniyle ertelendikten sonra Mart 2021’de vizyona girmiş ve açılış hafta sonunda Kuzey Amerika gişe hasılatında zirveye oturmuştu. Film dünya çapında 57 milyon dolar hasılat elde etmişti.
Nobody 2’nun Konusu Ne? Film Ne Anlatıyor?
Resmi özete göre Hutch ve eşi Becca aşırı çalışmaktan birbirlerinden uzaklaşmaya başlıyor. Çift çocuklarıyla birlikte Wild Bill’s Majestic Midway and Waterpark’a tatile gitmeye karar veriyor. Hutch’ın babası da (Christopher Lloyd) onlara katılıyor. Ancak kasaba zorbaları ile yaşanan küçük bir karşılaşma, aileyi yozlaşmış bir tema parkı işletmecisi (John Ortiz) ve şüpheli şerif (Colin Hanks) ile karşı karşıya getiriyor. Hutch kendini, şimdiye kadar karşılaştığı en acımasız suç patronunun (Sharon Stone) hedefinde buluyor.

Fragmanda Connie Nielsen’in Odenkirk’e “Sıradan bir işin olmadığı gerçeğini kabullendim. Ama aylardır seni görmedik ve yaz tatili sadece birkaç gün uzakta” dediği görülüyor. Stone ise “Bu hiç kimseyi bulun. Yakıp yıkın,” diyerek Hutch’ı hedef alıyor.
Timo Tjahjanto’nun yönetmen koltuğunda oturduğu film, 15 Ağustos 2025’ea vizyona girecek.
İşte Nobody 2 Filminden İlk Fragman | İZLE
Nobody 2 için yayınlanan ilk fragmanı nasıl bulmuştunuz? İlk filmi sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı aşağıda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/nobody-2- ... k-fragman/