Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

10 Things I Hate About You Tekrar Beyaz Perdede: Yeni Üçleme Duyuruldu

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

10 Things I Hate About You Tekrar Beyaz Perdede: Yeni Üçleme Duyuruldu

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
10 Things I Hate About You filminin yönetmeni Gil Junger, 1999 yapımı kült gençlik komedisinin devam filmi üzerinde çalıştığını açıkladı.

Junger, yapımcılığını yine Andrew Lazar ile birlikte üstlendiği yeni projenin adının 10 Things I Hate About Dating olduğunu belirtti. Henüz yapım aşamasında olan film, Naya Elle James ile birlikte yazılıyor ve planlanan bir üçlemenin ilk halkası olma özelliği taşıyor. Diğer iki filmin isimleri ise 10 Things I Hate About Marriage ve 10 Things I Hate About Kids olacak.

1999 tarihli filmde Julia Stiles, Heath Ledger, Larisa Oleynik ve Larry Miller gibi isimler rol almıştı. Yeni filmin, Shakespeare’in Hırçın Kız (The Taming of the Shrew) adlı eserinin modern bir yorumu olan ilk yapıma benzer biçimde, bu kez Molière’in 1666 tarihli Adamcıl (The Misanthrope) adlı oyunundan esinleneceği açıklandı.

Junger, yeni yapımın ilkine kıyasla 30’lu yaşlarındaki izleyici kitlesine hitap edeceğini belirtti ve “Julia Stiles ile yeniden çalışmayı çok isterim. Kat karakteri genç kadınların hayatında derin bir iz bıraktı,” ifadelerini kullandı.

Resim
Yeni 10 Things I Hate About You Filmi Heath Ledger’a Saygı Duruşu Niteliğinde Olacak
2008 yılında hayatını kaybeden Heath Ledger için yeni filmde özel bir anma yapılması da planlanıyor.

Junger, “Bunun çok güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum ve artık cevabım evet. O, sevgiyi hak ediyor,” dedi. Yönetmen daha önce, Ledger’a 10 Things I Hate About Me adlı bir devam filminde başrol teklif etmeyi planladığını ancak bu hayalini gerçekleştiremediğini de paylaştı.

Senaryo henüz erken bir aşamada olduğu için yeni filmde kimlerin rol alacağı netlik kazanmadı. Ancak Junger, ana oyuncu kadrosundan bazı isimlerin filmde konuk oyuncu ya da önemli rollerle yer almasını arzu ettiğini ifade etti. Özellikle Larry Miller’ın geri dönmesini çok istediğini belirten yönetmen, “O harikaydı,” dedi.
25. Yıla Özel 10 Things I Hate About You Gösterimi Junger’ı Etkiledi
Geçen yıl Los Angeles’taki Griffith Park’ta gerçekleştirilen özel bir gösterimde, filmin 25. yılı kutlandı. Junger, uzun yıllar sonra yeniden izlediği film hakkında, “Sanki o set gününe geri döndüm,” diyerek o anki heyecanını dile getirdi.

Gösterim sırasında iki oğlu Ben ve Will’in ön sırada bulunmasının kendisi için çok anlamlı olduğunu da belirtti.

Resim

Gil Junger, sinema dışında oyunculuk eğitimi üzerine çevrimiçi atölyeler düzenliyor. Ayrıca yönetmenin yaratıcı düşünce sistematiğini konu alan Surviving the Creative Brain adlı kitabı da yakında yayımlanacak. Bununla beraber Junger’ın odağı hâlâ 10 Things I Hate About You evreninde. Yeni projeyle birlikte bu evreni farklı dönemlerdeki izleyicilere yeniden sunmayı hedefliyor.

Yeni 10 Things I Hate About You filmleri hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz :-({|=

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/10-things ... ni-ucleme/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: