Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Londra Metrosunda Geçen Korku Filmi Creep Yıllar Sonra Yeniden Çekiliyor

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Londra Metrosunda Geçen Korku Filmi Creep Yıllar Sonra Yeniden Çekiliyor

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
2004 yapımı Creep filmiyle adından söz ettiren yönetmen Christopher Smith, 21 yıl aradan sonra projenin yeniden çekimi olan The Creep ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Christopher Smith, yeni korku uyarlamasının hem senaryosunu yazacak hem de yönetmenliğini üstlenecek. Yapımın çekimleri gelecek sonbaharda Birleşik Krallık’ta başlayacak.

The Creep, Londra’nın karanlık metro tünellerinde geçiyor. Film, suç dünyasından uzaklaşmaya çalışan ancak geçmişiyle yeniden yüzleşmek zorunda kalan bir sanatçının hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Yeni uyarlamada Jasmine Jobson (Top Boy), başrolde yer alırken Andy Nyman (Wicked) Creep’in karanlık doğasına dair bilgi sahibi olan esrarengiz bir tutsağı canlandıracak. Ünlü Britanyalı rap sanatçısı Aitch, ilk oyunculuk deneyimini doğal hayatta kalma yeteneklerine sahip bir drill rapçi karakteriyle yaşayacak.

Resim
Yeni Creep Filmi Eski Yapımın Teknik Ekibini Geri Getiriyor
Yönetmen Christopher Smith’in yanı sıra, ilk Creep filminin görüntü yönetmeni Danny Cohen ve yapım tasarımcısı John Frankish de yeniden çekimde yer alacak.

apımcı koltuğunda ise yine 2004 yapımı projede de görev almış olan Julie Baines (Dan Films) ve Jason Newmark (Newscope Films) bulunuyor. Yeni filmde ayrıca Jonathan Taylor (Dan Films) ve Laurie Cook (Newscope Films) da yapımcı olarak görev alacak.

Filmin yürütücü yapımcıları Peter Watson ve Gabrielle Stewart olacak. HanWay, orijinal Creep filminde olduğu gibi bu projede de dağıtım haklarını yürütecek.
Daha Korkutucu Bir Versiyon Yolda
Christopher Smith, projeye dair şu açıklamayı yaptı:

“Creep filmini tamamlayıp izleyicilere sunduğum andan itibaren bu hikâyeye geri dönmeyi istedim. İlk filmde elde ettiğim saflığı sevsem de, içimde hep daha korkutucu ve gelişmiş bir versiyon olduğuna inandım. Londra’nın altında kaybolmak gibi bir his, çocukken yatağın altına bakma korkusuyla aynı kaygıyı taşıyor.”

Resim

Smith, yeni senaryoda orijinal filmdeki dehşeti korurken karakter derinliğini artırdığını, mizah dozunu dengeli şekilde yükselttiğini ve aksiyonu daha da öne çıkardığını belirtiyor. The Creep, Z kuşağı için yeniden biçimlendirilmiş modern bir korku deneyimi sunmayı amaçlıyor.

İlk Creep filminde Londra metrosunda mahsur kalan bir kadın, yeraltındaki tünellerde kendisini izleyen sadist bir katilden kurtulmaya çalışıyordu. Yeni film, bu atmosferi koruyarak daha derinlemesine bir anlatıyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/creep-fil ... cekiliyor/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: