Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Sisu’nun Devam Filmi Geliyor: Vizyon Tarihi Açıklandı

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Sisu 2 filmi açıklandı. İlk filmiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran aksiyon filmi yeni macerasıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Vizyon tarihi de belli olan yapımın başrolünde Jorma Tommila yer alıyor.

2023 yılında vizyona giren ilk film, İkinci Dünya Savaşı’nın son günlerinde geçen hikâyesiyle büyük beğeni toplamıştı. Finlandiya’nın kuzeyinde geçen film, altın arayan eski bir komando olan Aatami Korpi’nin Nazi askerleriyle olan mücadelesini anlatıyordu. Film, Rotten Tomatoes’ta yüzde 94’lük etkileyici bir puana ulaşmayı başarmıştı.

Sisu’nun devam filminde Richard Brake ve Stephen Lang gibi önemli isimler de kadroya dahil oldu. İlk filmin yönetmeni Jalmari Helander, devam filminin de hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstleniyor. Filmin yapımcılığını Subzero Film Entertainment üstlenirken, Good Chaos ve Mike Goodridge ile ortak yapım gerçekleştiriliyor.
Sisu 2’nin Hikâyesi Nasıl Şekillenecek?
Resim

Yönetmen Helander, 2023 yılında GamesRadar’a verdiği röportajda devam filmiyle ilgili ilginç ipuçları vermişti:

“İlk filmde altının onu mutlu edip etmeyeceğini bilmiyordum. Bu yüzden filmi o şekilde bitirmeye karar verdim. Dünyada tüm paraya sahip olduğunda ona ne olacağını görmek ilginç olacak çünkü bunun onu mutlu etmeyeceğinden oldukça eminim. Belki birisi yeniden onun yeteneklerine ihtiyaç duyacak.”

Filmin finansmanında önemli kurumlar yer alıyor. Fin Film Vakfı, Film Estonia, Business Finland, Film Tampere, Viru Film Fund ve BNP Paribas – COFILOISIRS gibi kuruluşlar projeye destek veriyor. Gregory Ouanhon ve Antonio Salas ise filmin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Sisu 2, ilk filmden farklı olarak Sony Pictures’ın alt şirketi Screen Gems tarafından dağıtılacak. İlk filmin ABD dağıtımını üstlenen Lionsgate’in yerine Screen Gems’in tercih edilmesinin nedeni, Stage 6 Films’in devam filminin global haklarını elinde tutmak istemesi olarak gösteriliyor.

Resim
Sisu 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?
Rare Exports: A Christmas Tale ve Big Game gibi filmleriyle tanınan Helander’in yönetmenliğindeki devam filmi, ilk filmin başarısını yakalayabilecek mi merak konusu. Ancak aynı ekibin bir araya gelmesi hayranlar için umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Sisu 2 için çekimler 2024’ün sonlarında tamamlandı. Film, 21 Kasım 2025 tarihinde dünya genelinde sinemaseverlerle buluşacak. Henüz filmin fragmanı yayınlanmadı ancak vizyon tarihinin netleşmesiyle birlikte yakın zamanda ilk görüntülerin paylaşılması bekleniyor.

İlk filmi nasıl bulmuştunuz? Sisu 2’den beklentileriniz neler?

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/sisu-2-ge ... elli-oldu/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
Kullanıcı avatarı

svsknr
Yönetici
Tepkiler puanı: 30
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Yeni bir Rambo serisi başlıyor yani? :mdr3: Hatta ilk filmi izlediğimde "Bu Sisu, Rambo'yu döver!" demiştim. :mdr1:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Tepkiler puanı: 9
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

svsknr yazdı: 27 Nis 2025 Yeni bir Rambo serisi başlıyor yani? :mdr3: Hatta ilk filmi izlediğimde "Bu Sisu, Rambo'yu döver!" demiştim. :mdr1:
Sisu diye film mi varmış? ben niye izlemedim?
:fesse:
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.