Çok sağlam dizi be! 4 bölüm aktı gitti resmen!!!svsknr yazdı: ↑23 Mar 2025Dizi bitti ama sindirmem lazım; Sosyal hizmetler vs…svsknr yazdı: ↑23 Mar 2025
İlk 2 bölümünü izledim ve şoktayım!Saniye kesmeden, bu nasıl bir akış ve bu nasıl bir oyunculuk performansı? Tek bir kişinin, en ufak hatası o bölümü olduğu gibi çöp yapabilecekken, bu nasıl bir başarı?
Dizi, izleyici için biraz zorlayıcı yalnız! Tek bir sahneyi bile kaçırmamak için oldukça çabalamak zorunda kalabiliyorsunuz. Hatta buna rağmen, yine de bazı sekansları kaçırabiliyor ve bazı sahnelere nereden nasıl geldiğinizi anlayamıyor, "Acaba kesildi mi?" şüphesiyle geri alabiliyorsunuz...
Şu an için oldukça iyi bir deneyim veriyor ve sanırım böyle de devam edecek.
@Zorba![]()
Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Bugün Hangi Dizinin kaçıncı bölümünü izlediniz?
Re: Bugün Hangi Dizinin kaçıncı bölümünü izlediniz?
Dolce far niente…
Konuşalım (: @denisilin @Zorbadenisilin yazdı: ↑23 Mar 2025Çok sağlam dizi be! 4 bölüm aktı gitti resmen!!!svsknr yazdı: ↑23 Mar 2025Dizi bitti ama sindirmem lazım; Sosyal hizmetler vs…svsknr yazdı: ↑23 Mar 2025
İlk 2 bölümünü izledim ve şoktayım!Saniye kesmeden, bu nasıl bir akış ve bu nasıl bir oyunculuk performansı? Tek bir kişinin, en ufak hatası o bölümü olduğu gibi çöp yapabilecekken, bu nasıl bir başarı?
Dizi, izleyici için biraz zorlayıcı yalnız! Tek bir sahneyi bile kaçırmamak için oldukça çabalamak zorunda kalabiliyorsunuz. Hatta buna rağmen, yine de bazı sekansları kaçırabiliyor ve bazı sahnelere nereden nasıl geldiğinizi anlayamıyor, "Acaba kesildi mi?" şüphesiyle geri alabiliyorsunuz...
Şu an için oldukça iyi bir deneyim veriyor ve sanırım böyle de devam edecek.
@Zorba![]()
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Sezon 2, bölüm 1
İlk bölümler, kurgu olarak biraz kopuk gibi gelmişti ama ilerledikçe sevdim diziyi! Henüz ne kitabını okudum, ne de oyununu bitirebildim ama konuyu bilmiyor oluşum da, şu an için işime geliyor açıkçası...

Aaa ciddi misin ah görünce özledim de az biraz açıp baktım yine baştan açıp izlesem izlerim yine.Keyifli seyirler.Sonunda Geralt beni üzüyor, Ciri akıllara zarar.Yeni sezonu bekliyoruz bakalım.
Sezon 1 Bölüm 1 & 2
Yorumları kötü olduğu için epey bir zaman uzak durmuştum ama öyle abartıldığı kadar bir durum yok sanki yahu...

Tüm bölümleri izledim bugün, siyasi, komplo teorili dizi sevenler için önerilir!
Dolce far niente…
Sezon 7 - Bölüm 1
Kenarından köşesinden Truman Show esintileri olsa da, artık kendine has diyebileceğimiz sunumuyla, Black Mirror serisinin bir parçası olduğunu hissettiriyor...
Ve sezonu bitirdim

-