Kült Filmler Matinesi
Moderatörler: Moderatör, CoMod, Editör, Yönetmen
-
- Başlıklar: 1
-
-
Konu yazarı - Yönetmen
- Başlıklar: 30
- İletişim:
Kült Filmler Matinesi
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Re: Kült Filmler Matinesi
Aklımda olan bir başlıktı ama kaçırdıkbyKush yazdı: ↑12 Kas 2024 Kült film, sadık ve tutkulu ama görece az sayıda bir hayran kitlesine sahip filmler için kullanılan bir terimdir.
Kült filmler, genellikle ana akım sinemanın dışında kalan ve zamanla kendine has, tutkulu bir izleyici kitlesi oluşturan filmlerdir. Bu filmler genellikle ilk gösterime girdiklerinde büyük ticari başarı elde edemezler ve eleştirmenlerden övgü almazlar. Ancak zamanla, belirli bir izleyici kitlesi tarafından keşfedilir ve bu izleyiciler filmleri tekrar tekrar izleyerek, tartışarak ve başkalarına önererek filmlerin popülaritesini artırır.
Kült filmler, genellikle alışılmadık, gerçeküstü veya benzersiz hikayeler ve karakterler içerir. Bu filmler, standart anlatım ve teknik kuralların ötesine geçerler ve bazen tartışmalı olabilirler. Örneğin, "Fight Club" ve "Pulp Fiction"
Bazı ünlü kült filmler arasında yer alan “Fight Club”, “Pulp Fiction”, “The Rocky Horror Picture Show” ve “Donnie Darko” gibi filmler geniş bir izleyici kitlesine ulaşmış popüler kült filmler olarak kabul edilir. Bu filmler, kendilerine özgü anlatım tarzları ve temaları ile dikkat çeker ve geniş çapta kabul gören sinema kurallarının dışına çıkarak benzersiz bir izleme deneyimi sunar.
Sizin favori bir kült filminiz var mı?
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
Konu yazarı - Yönetmen
- Başlıklar: 30
- İletişim:
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
- Başlıklar: 0
-
- Başlıklar: 0
Çocukluğumuzun korkulu rüyası ve yine de, TV'de her gördüğümüzde, bağımlı gibi izlediğimiz film (:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-