İzlemedim ama bu belgesel olabilir mi?
Sürpriz Film 1
Moderatörler: Moderatör, CoMod
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
-
Konu yazarı - Editör
- Başlıklar: 5
- İletişim:
Re: Sürpriz Film 1
Değil. Çok mu kazık sordum yoksa? Bir dahakine söz, daha kolay bir soru sormaya çalışacağım. @byKush@kuzeydebiryer
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
rütbeler
Şöyle yapsak olur mu? Diyelim ki A kişisi cevabı bildi. Ben sana haber ederim ve sen o kişinin hesabına 10 puan aktarırsın. Böylece başlığı takip etmek, ya da başlığa özel bir sistem geliştirmek zorunda kalmazsın. Yalnız burada ufak bir sorun, daha doğrusu bir ihtimal var. Ya kişi bu puanı sürpriz filmin kilidini açmak için kullanmazsa? Benzetme yapmam gerekecek olursa, diyelim ki bir bilgisayar oyununda çok önemli bir boss yenildi. Boss çok önemli bir anahtar düşürdü. Ama oyuncu o anın heyecanıyla anahtarı yerden almayı unuttu. Sonra da fellik fellik anahtar aramaya çalışır. Mesela Dark Souls 3 ya da Elden Ring ilk başta böyleydi. Sonra bir güncelleme aldılar ve artık önemli eşyaları oyuncunun yerden almasını beklemeden, direkt oyuncunun envanterine eklemeye başladılar. Buradan "oyuncular salak, yere düşen bir eşyayı almayı bile beceremiyorlar" şeklinde bir anlam çıkmasın. Bunun pek çok sebebi olabilir. Dalgınlığına gelmiş olabilir, ne yapması gerektiğini bilmiyor olabilir vs. O yüzden bu 10 puanı kişinin hesabına aktarmak yerine, direkt kilide yönlendirmek çok daha mantıklı. Burada kişinin hesabına aktarılması gereken tek şey mask puanıdır. Çünkü bu puan hiçbir yere harcanmayacak, sadece kişinin mask almaya ne kadar yaklaştığını gösterecek. Bu bilgi iki şekilde kişinin profiline yansıtılabilir. Bir; şehir, doğum tarihi vs. bilgilerinin altına puan diye bir seçenek eklenir ve orada görüntülenir, iki; bir ilerleme çizgisi kişinin profilinde ilerlemeye başlayabilir. Bence her ikisi de uygulanmalı. Ayrıca masklar biraz daha havalı, biraz daha seksi tasarlanabilir. Bu mask tasarımı konusuna bir ara eğilelim. Çeşitli tasarım fikirlerini masaya yatıralım. Masklar arasında hiyerarşik bir sıralama olacak mı? Olmalı mı? Eğer öyle olacaksa, hiyerarşinin en üst kademesindeki mask en havalı, diğerleri hiyerarşide aşağı doğru indikçe daha az havalı olmalı. @svsknr @byKush @kuzeydebiryer
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
Yaklaştın çünkü söz konusu cümleler Nazi toplama kamplarından kurtulan yazar Primo Levi'nin kitaplarından birinde de geçiyor.
Commander Dragonlord yazdı: ↑23 Eyl 2024 Yaklaştın çünkü söz konusu cümleler Nazi toplama kamplarından kurtulan yazar Primo Levi'nin kitaplarından birinde de geçiyor.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
Film değil
Uzun metraj değil
Ben pes ettim... Benim mask almak için puana ihtiyacım yok sonuçta
Şaka bi'yana 10 puan için bu kadar uğraşılırsa emin ol kimse cevap aramaz...
Uzun metraj değil
Ben pes ettim... Benim mask almak için puana ihtiyacım yok sonuçta
Şaka bi'yana 10 puan için bu kadar uğraşılırsa emin ol kimse cevap aramaz...
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
Nabza göre şerbet vereceğim o zaman. Çok zorlanırlarsa kolay, çok kolay cevaplarlarsa zor sorular soracağım.
Haftaya daha kolay bir soru sorayım da milletin gönlünü alayım bari. @byKush
Haftaya daha kolay bir soru sorayım da milletin gönlünü alayım bari. @byKush
-