Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Bugün Hangi Filmi İzlediniz?
-
- Editör
- Tepkiler puanı: 4
- Ruh Hali:
- İletişim:
Güney Kore'nin en büyük film festivali olan Busan Uluslararası Film Festivali'nin kurucusu Kim Dong-ho'nun yaşamına odaklanan bir film. Kim Dong-ho'nun memurluktan, sansür kurulu üyeliğine, oradan da Busan Uluslararası Film Festivali'ni kuruşuna kadar uzanan süreci izliyoruz film boyunca. Filmi izlerken ister istemez hep İstanbul Uluslararası Film Festivali ile kıyasladım. Bizim festivalimiz nasıl kurulmuştu? Busan mı büyüktü, biz mi daha büyüktük? Filmi izledikten sonra Gemini'ye "Hangisi daha büyük?" diye sordum. "Busan daha büyük." diye cevap verdi. "E biz daha eskiyiz ama!" dedim ben de. O da "Eski olmak, büyük olmanın tek kriteri değildir." dedi. Biraz canım sıkıldı tabii bu cevaplar karşısında.

-
Konu yazarı - Yönetici
- Tepkiler puanı: 30
- Ruh Hali:
- İletişim:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
- Editör
- Ruh Hali:
- İletişim:
Malum, denisilin filmleri herkesten önce izlemesiyle nam salmış biri. Hazır ondan önce bir film izlemeyi başarmışken bunu köpüklü şampanya eşliğinde kutlayayım dedim.
@svsknr @denisilin

Bravooooo:) efendim artık çok öyle olmuyor, sıramızı gençlere bıraktık…Commander Dragonlord yazdı: ↑10 May 2025 Malum, denisilin filmleri herkesten önce izlemesiyle nam salmış biri. Hazır ondan önce bir film izlemeyi başarmışken bunu köpüklü şampanya eşliğinde kutlayayım dedim.@svsknr @denisilin

Dolce far niente…
Mahkeme, taciz, kadın ve iş hakları üstüne efsane kadro ve harika bir film!
Dolce far niente…
-
- Editör
- Ruh Hali:
- İletişim:
Klostrofobik çekim stiliyle, doğal sinematografi kullanımıyla, anlatı ilerledikçe azalmayan gerilimiyle, gergin ve yorucu bir atmosfer yaratan gerçeküstü imgeleriyle ve göz dolduran oyunculuklarıyla yılın korku filmlerinden biri olmaya aday. Filmi birkaç gün önce izlemiştim aslında. O sıralar Türkçe altyazısı yoktu. O yüzden filmi izledikten sonra altyazılarını Türkçe'ye çevireyim dedim. Ama sonra şöyle bir tahminde bulundum: "Bu film popüler bir filme benziyor. Kesin biri çevirir. En iyisi çevirmeyeyim." Ben tam böyle bir tahminde bulunduktan birkaç saat sonra, vatandaşın biri Türkçe altyazısını opensubtitles'a yüklemesin mi?!

![Dan.San :]](./images/smilies/8.gif)

Kate hatun ve soğuk manzaralar ile izlenir bir tv filmi…
Dolce far niente…
-