Filmin yönetmen koltuğunda, serinin üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It’in yanı sıra The Curse of La Llorona ve The Nun II filmlerini de yöneten Michael Chaves oturuyor. Serinin ilk iki filminin yönetmeni James Wan ise yapımcı olarak projeye destek veriyor.
Patrick Wilson ve Vera Farmiga, paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftini son kez canlandırıyor. Film, 1986 yılında Pennsylvania’da yaşanan ve on yılı aşkın süre boyunca bir ailenin şeytani varlıklar tarafından rahatsız edildiği Smurl vakasını konu alıyor.
The Conjuring: Last Rites Filminde Neler Olacak?
Fragmanda Ed Warren’ın “Her vaka farklıdır. Her aile farklıdır. Bir kez başladığımızda, geri dönüş yoktur. Her şey olabilir. Ve muhtemelen her şey olacak,” sözleri duyuluyor. Lorraine Warren ise bu vakanın diğerlerinden farklı olduğunu vurgularken, şeytani bir varlığın “Seni sabırla, çok sabırla bekledik,” sözleriyle gerilim doruk noktasına ulaşıyor.

Serinin son filmine Ben Hardy (Bohemian Rhapsody) ve Mia Tomlinson (The Lost Pirate Kingdom, The Beast Must Die) gibi yeni isimler de katılıyor. Senaryosu David Leslie Johnson-McGoldrick, Ian Goldberg ve Richard Naing tarafından kaleme alınan film, Warner Bros. ve New Line ortak yapımı olarak izleyiciyle buluşacak.
Farmiga, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yaklaşık 5.000 gün önce, bu adam ve ben bir Warner Bros. sözleşmesi imzaladık ve Ed ve Lorraine Warren’ı canlandırmaya ’evet’ dedik. 12 yıla selam olsun,” ifadelerini kullandı.
2013 yılında başlayan ve 2 milyar doların üzerinde hasılat elde eden The Conjuring, korku sinemasının en çok hasılat yapan serisi olma unvanını taşıyor. Serinin ilk filmi 20 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında yaklaşık 320 milyon dolar hasılat elde etmişti.

The Conjuring: Last Rites, 5 Eylül 2025’te Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada vizyona girecek.
The Conjuring: Last Rites | Korku Seansı: Son Ayin | Türkçe Altyazılı İZLE
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/the-conju ... k-fragman/