Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Stephen King’in Distopik Romanı The Long Walk Film Oluyor: İşte İlk Fragman

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Stephen King’in Distopik Romanı The Long Walk Film Oluyor: İşte İlk Fragman

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
The Long Walk filmi için tanıtım faaliyetleri hız kazandı. Stephen King’in 1979 tarihli romanından uyarlanan yapımdan ilk fragman paylaşıldı.

İlk görüntüleri önceki gün yayınlanan yapımın resmi fragmanı da vakit kaybetmeden izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Stephen King’in Richard Bachman takma adıyla kaleme aldığı distopik roman The Long Walk, uzun yıllar süren geliştirme sürecinin ardından nihayet sinema perdesindeki yerini almaya hazırlanıyor.

Francis Lawrence’ın (I Am Legend, The Hunger Games) yönetmenliğini üstlendiği film, JT Mollner tarafından yazılan bir senaryoyla şekilleniyor.

Resim
The Long Walk Filmi Hayatta Kalmak için Yürümenin Gerektiği Karanlık Bir Gelecekte Geçiyor
The Long Walk, yakın gelecek distopyasında geçen ve her yıl düzenlenen bir yürüyüş yarışmasını konu alıyor. Bu acımasız yarışta 100 genç erkek, askeri gözetim altında belirli bir hızın altına düşenin vurularak öldürüldüğü bir yolda yürümek zorunda bırakılıyor.

Yarış sadece bir kişi hayatta kalana kadar devam ediyor ve kazananın istedigi her dilek yerine getiriliyor. Hikâye, 16 yaşındaki Raymond Garraty adlı karakterin gözünden anlatılıyor.

Filmde Cooper Hoffman (Licorice Pizza), 16 yaşındaki Raymond Garraty karakteriyle başrolde yer alıyor. Ona, Garraty’nin en yakın arkadaşı Peter McVries rolünde David Jonsson (Alien: Romulus) ve rakibi Gary Barkovitch karakteriyle Charlie Plummer (The Clovehitch Killer) eşlik ediyor.

Yarışmayı yöneten gizemli askeri figür The Major’ı ise Mark Hamill (The Life of Chuck) canlandırıyor.

Resim

Oyuncu kadrosunda ayrıca Garrett Wareing (Manifest), Tut Nyout (The Witcher: Blood Origin), Ben Wang (Karate Kid: Legends), Roman Griffin Davis (Jojo Rabbit), Jordan Gonzalez (Pretty Little Liars: Origin Sin), Joshua Odjick (Welcome to Derry) ve Josh Hamilton (The Walking Dead) gibi isimler de yer alıyor. Judy Greer (Halloween) ise Garraty’nin annesi rolüyle kadroya dâhil oluyor.
Uzun ve Zorlu Bir Uyarlama Süreci Yaşandı
The Long Walk’un beyaz perdeye aktarılma süreci yaklaşık 40 yıldır gündemdeydi. 1980’lerin sonundan itibaren George A. Romero gibi önemli isimler projeye dahil oldu ancak hayata geçirilemedi.

Uzun süre Frank Darabont’un hakları elinde tuttuğu proje, sonunda Roy Lee, Steven Schneider ve Cameron MacConomy’nin yapımcılığında gerçekleşme aşamasına geldi.
The Long Walk Fragmanı | İZLE

Yapımcı şirket Lionsgate, filmi şu sözlerle tanıtıyor:

“Stephen King’in kaleme aldığı ilk romanından uyarlanan bu çarpıcı, ürkütücü ve duygusal gerilim filmi, izleyicileri şu soruyla yüzleştiriyor: Ne kadar ileri gidebilirsin?”

The Long Walk filmi 12 Eylül 2025 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/the-long- ... k-fragman/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: