Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

[TAVSİYE] Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Film incelemelerinizi ya da listelerinizi bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
prenses
Çevirmen
Ruh Hali:

[TAVSİYE] Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Okunmamış mesaj gönderen prenses »

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

Bu film sadece izlediğim değil, içime işleyen bir şey oldu. Amélie’yi izlemek, kalbimin en sessiz köşelerine usulca dokunmak gibiydi. Her sahne insanın ruhuna dokunuyor adeta.

Belki de, bu filmi bu kadar derin hissetmemin en büyük sebebi Yann Tiersen’in o harika müzikleri oldu, bilmiyorum. Bazen sadece müzikleri açıp gözlerimi kapatıyorum – ve o an gülümsediğimi hissediyorum.

Amélie’nin sessizce başkalarının hayatına dokunuşları, herkese fark ettirmeden mutluluk bulaştırmaya çalışması :love: Özetle Amélie benim için sadece bir film değil, bir his, bunaldığım anda kendimi iyi hissetmeme vesile olan bir kaçış. Ve bazen de sadece Yann Tiersen’in piyanosunda, kendimi bulmak gibi.
Kullanıcı avatarı

Zorba
Sinefil

Re: [TAVSİYE] Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Okunmamış mesaj gönderen Zorba »

prenses yazdı: 07 Nis 2025

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

Bu film sadece izlediğim değil, içime işleyen bir şey oldu. Amélie’yi izlemek, kalbimin en sessiz köşelerine usulca dokunmak gibiydi. Her sahne insanın ruhuna dokunuyor adeta.

Belki de, bu filmi bu kadar derin hissetmemin en büyük sebebi Yann Tiersen’in o harika müzikleri oldu, bilmiyorum. Bazen sadece müzikleri açıp gözlerimi kapatıyorum – ve o an gülümsediğimi hissediyorum.

Amélie’nin sessizce başkalarının hayatına dokunuşları, herkese fark ettirmeden mutluluk bulaştırmaya çalışması :love: Özetle Amélie benim için sadece bir film değil, bir his, bunaldığım anda kendimi iyi hissetmeme vesile olan bir kaçış. Ve bazen de sadece Yann Tiersen’in piyanosunda, kendimi bulmak gibi.

En’lerim arasında ki filmlerimden biri, ne zaman ruhen çöküşte hissetsem beni toparlamaya yardımcı olan o güzelim film.İstanbul da aynı isimli bir de Cafe var merdivenlerinde isminin yazılı, duvarlarda resimlerinin süslemesi olan 😌 Bu filmi dile getirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı

svsknr
Yönetici
Ruh Hali:
İletişim:

Re: [TAVSİYE] Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Bu film benim de “en”lerimden… Hatta bu bir film değil, başka bir şey…🥰
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...