Benim için uygundur
Hangi yönetmeni inceleyelim?
Moderatörler: Moderatör, CoMod, Editör, Yönetmen
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
Re: Hangi yönetmeni inceleyelim?
Saat en erken 22:00 olur.
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Friedrich Wilhelm Nietzsche
Bunu yapabilmek için tüm filmleri (En azından bir kaçını) izlemek gerekmez mi? Ben daha tek film izleyebildim...
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
Pazartesi her saat bana uygun olur. Bende bütün filmler için ayrıntılı yorum 1 film içinde incelemele yazısı planlıyorum.
Her filmde yoğurt yeme tekniği aşağı yukarı kendini belli eder. Tabiki en son net konuşabiliriz ama yakaladığımız nüanslar olursa bahsetmeden geçmeyiz.
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Bir wenders döngüsü daha kaldıramam. O kadar genç değilimg.c. yazdı: ↑09 Eyl 2024İlk toplantı tarihini belirleyip ilk hafta filmini de seçelim. Sonrasında filme göre belki 2ye çıkılabilir. Wim Wenders gibi kendini tekrarlayan filmler olursa rahat 2 çıkartrafalgar yazdı: ↑09 Eyl 2024 Yönetmenimizde belli oldu. 1 aylık bir çalışma olacak. Her hafta bir film izlenip, konuşulacak.
Sırasıyla:
1-Phoenix 2014
2-Transit 2018
3-Undine 2020
4-Afire 2023
Yönetmenin diğer filmleri de aslında çalışma kapsamında. İsteyen istediği filme bir şeyler yazabilir.
Filmleri incelemek için aramızda paylaşmayı önermiyorum. Sınır koymayalım. İsteyen istediği film hakkında yazabilsin ya da hiç yazı yazmasın önemli değil.
Aynı toplantı da birden fazla film izlenip konuşmak çok uzun süreceğinden her hafta bir film olsun diye öneriyorum.
Film belirleyerek devam etmeyecek miydik? Tüm filmler diye mi kaldı ihale?
Daha tek filmini izlemedim ben; çok iş var çooookkk
Daha tek filmini izlemedim ben; çok iş var çooookkk
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Ben de bir sonraki toplantının gündemini anlamış değilim henüz. Film mi belirlenecek, yoksa izlenen filmler mi konuşulacak?
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
- Başlıklar: 6
- İletişim:
Bir sonraki toplantıya kadar sadece ilk filmi izlesek yeter. O toplantı da sadece o film üstüne konuşuruz. Yola haritası ile ilgili de değerlendirme yaparız. 1 filmi izlemek yeterli olur 16 eylüle kadar.
16 eylülde 1-Phoenix 2014'i konuşacağız beraber. Aslında beraber yapacağımız tek etkinlik bu. O zamana kadar filmi izleyip aldığınız notlarla toplantıya katılmanız yeterli. Yazı kısmı ise, isteyen isteği zaman foruma ilgili film hakkında başlık açıp yazısını paylaşabilir.
23 eylülde de 2-Transit 2018'i konuşacağız
23 eylülde de 2-Transit 2018'i konuşacağız
-