Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

[TAVSİYE] Dizi Önerileri

Dizi ve belgesel incelemelerinizi ya da listelerinizi bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

Re: [TAVSİYE] Dizi Önerileri

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
İletişim:

Kullanıcı avatarı

Zorba
Sinefil

Okunmamış mesaj gönderen Zorba »

Adolescence isimli dört bölümlük şu mini dizi hakkında izleyenlerin düşünceleri nelerdir? Film her yerde anlatılıyor? Sizce çekim özelliği ve konusu ile dikkate ve övgülere layık mı?
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetici
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Zorba yazdı: 19 Mar 2025 Adolescence isimli dört bölümlük şu mini dizi hakkında izleyenlerin düşünceleri nelerdir? Film her yerde anlatılıyor? Sizce çekim özelliği ve konusu ile dikkate ve övgülere layık mı?
Ben izlemedim ama merak ettim şimdi :fesse:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Zorba
Sinefil

Okunmamış mesaj gönderen Zorba »

İzle lütfen,konuşalım üstüne 👍
Kullanıcı avatarı

prenses
Çevirmen
Ruh Hali:

[TAVSİYE] Dizi Önerileri

Okunmamış mesaj gönderen prenses »

denisilin yazdı: 12 Şub 2025
Lost, yıllar önce yayınlandığı dönemde büyük bir heyecanla izlediğim dizilerden biriydi. Aradan zaman geçmesine rağmen hâlâ aynı heyecanla tekrar başlayabileceğim ender yapımlardan. Karakterlerin derinliği, kurgudaki gizem ve zaman zaman felsefi sorgulamalar diziyi sadece bir "adada mahsur kalma hikâyesi" olmaktan çıkarıyor. Özellikle ilk birkaç sezonun atmosferi ve gerilimi oldukça etkileyici.

Final bölümü birçok kişi için tartışmalı olsa da, benim için dizinin genel etkileyiciliğini gölgeleyen bir unsur olmadı. İlk bölümü açtığınız anda sizi içine çeken bir havası var. Eğer gizem, karakter gelişimi ve zaman zaman da felsefi sorgulamalar ilginizi çekiyorsa, bence kesinlikle izlenmeli.

Daha önce izlemediyseniz şans verin. Yavaş ilerleyen bölümler olabilir ama genel atmosfer ve karakter gelişimi buna fazlasıyla değiyor.