Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
[TAVSİYE] Dizi Önerileri
Re: [TAVSİYE] Dizi Önerileri
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Adolescence isimli dört bölümlük şu mini dizi hakkında izleyenlerin düşünceleri nelerdir? Film her yerde anlatılıyor? Sizce çekim özelliği ve konusu ile dikkate ve övgülere layık mı?
-
Konu yazarı - Yönetici
- Ruh Hali:
- İletişim:
Ben izlemedim ama merak ettim şimdi

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
İzle lütfen,konuşalım üstüne 
[TAVSİYE] Dizi Önerileri
Lost, yıllar önce yayınlandığı dönemde büyük bir heyecanla izlediğim dizilerden biriydi. Aradan zaman geçmesine rağmen hâlâ aynı heyecanla tekrar başlayabileceğim ender yapımlardan. Karakterlerin derinliği, kurgudaki gizem ve zaman zaman felsefi sorgulamalar diziyi sadece bir "adada mahsur kalma hikâyesi" olmaktan çıkarıyor. Özellikle ilk birkaç sezonun atmosferi ve gerilimi oldukça etkileyici.
Final bölümü birçok kişi için tartışmalı olsa da, benim için dizinin genel etkileyiciliğini gölgeleyen bir unsur olmadı. İlk bölümü açtığınız anda sizi içine çeken bir havası var. Eğer gizem, karakter gelişimi ve zaman zaman da felsefi sorgulamalar ilginizi çekiyorsa, bence kesinlikle izlenmeli.
Daha önce izlemediyseniz şans verin. Yavaş ilerleyen bölümler olabilir ama genel atmosfer ve karakter gelişimi buna fazlasıyla değiyor.
-