Hangi yönetmeni inceleyelim?
Moderatörler: Moderatör, CoMod, Editör, Yönetmen
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
Re: Hangi yönetmeni inceleyelim?
İnceleme yönetmeni belli olduktan sonra yönetmen için başlık açalım. Orada yönetmen ile ilgili ayrıntılı bilgiyi paylaşırız
Her hafta izlenecek filmler içinde ayrı başlık açarız
Her hafta izlenecek filmler içinde ayrı başlık açarız
-
- Başlıklar: 6
- İletişim:
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
Bence pazartesi akşamları olsun. Salı günü dersin yok rahat rahat katılırım. Deiger gunler sıkıntı
Yönetmenimizde belli oldu. 1 aylık bir çalışma olacak. Her hafta bir film izlenip, konuşulacak.
Sırasıyla:
1-Phoenix 2014
2-Transit 2018
3-Undine 2020
4-Afire 2023
Yönetmenin diğer filmleri de aslında çalışma kapsamında. İsteyen istediği filme bir şeyler yazabilir.
Filmleri incelemek için aramızda paylaşmayı önermiyorum. Sınır koymayalım. İsteyen istediği film hakkında yazabilsin ya da hiç yazı yazmasın önemli değil.
Aynı toplantı da birden fazla film izlenip konuşmak çok uzun süreceğinden her hafta bir film olsun diye öneriyorum.
Sırasıyla:
1-Phoenix 2014
2-Transit 2018
3-Undine 2020
4-Afire 2023
Yönetmenin diğer filmleri de aslında çalışma kapsamında. İsteyen istediği filme bir şeyler yazabilir.
Filmleri incelemek için aramızda paylaşmayı önermiyorum. Sınır koymayalım. İsteyen istediği film hakkında yazabilsin ya da hiç yazı yazmasın önemli değil.
Aynı toplantı da birden fazla film izlenip konuşmak çok uzun süreceğinden her hafta bir film olsun diye öneriyorum.
Ben Undie'yi izlemiştim, onu alabilirim ama tam olarak ne yapılacak acaba? İlk toplantıya geç gelmiştim, bu konuda ne konuşuldu bilmiyorum.
Ek: Fırsat bulabilirsem diğer tüm filmlerini de izlemeyi düşünüyorum ama şu sıralar biraz yoğunum...
Ek: Fırsat bulabilirsem diğer tüm filmlerini de izlemeyi düşünüyorum ama şu sıralar biraz yoğunum...
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
TAda ki tarkovski başlığına benzer bişey çıkartacağız ortaya. Film incelemesi ile birlikte yönetmenimizin genel sinematografisi üzerine konuşuruz.
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Friedrich Wilhelm Nietzsche
İlk toplantı tarihini belirleyip ilk hafta filmini de seçelim. Sonrasında filme göre belki 2ye çıkılabilir. Wim Wenders gibi kendini tekrarlayan filmler olursa rahat 2 çıkartrafalgar yazdı: ↑09 Eyl 2024 Yönetmenimizde belli oldu. 1 aylık bir çalışma olacak. Her hafta bir film izlenip, konuşulacak.
Sırasıyla:
1-Phoenix 2014
2-Transit 2018
3-Undine 2020
4-Afire 2023
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Haftaiçi hiç bir gün o saatlerde uymuyor ne yazık ki... En erken 18:30-19:00 gibi
Pardon saat değilmiş
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-