İzleme Listeleri Kullanıma Açılmıştır

Bu forumda, sitemize yeni eklenen özellikler ve geliştirme çalışmaları paylaşılmaktadır.

Moderatörler: Moderatör, CoMod

Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetici
Başlıklar: 134
İletişim:

İzleme Listeleri Kullanıma Açılmıştır

• Alıntı
  • Beğenmek için giriş yapmalısınız

Mesaj gönderen svsknr »

Bitmek bilmeyen isteklerimize rağmen, @dragon'un yoğun emekleri ile SİNETAYFA puanlama sistemi ve izleme listesi oluşturma özelliği tamamlanmış olup, tüm üyelerimizin kullanımına açılmıştır. :-({|=

Forum içindeki Künyeler, film/dizi/yönetmen/oyuncu sayfaları ve varsayılan olarak gelen ya da kendi oluşturduğumuz listeler, entegre bir şekilde çalışmaktadır.

Kendi izleme listelerimize, Profil alanımızdan ulaşabileceğimiz gibi, diğer üyeler tarafından görüntülenmesini istemiyorsak gizleyebiliriz de (Profil gizleme hakkında daha fazla bilgi için tıklayın).

1.PNG

Listelerinizi nasıl oluşturabileceğinizi ya da düzenleyebileceğinizi gösteren ekran görüntüleri aşağıda eklenmiştir:

2.PNG
3.PNG
4.PNG
5.PNG
6.PNG

İyi forumlar. :-({|=

ÖNEMLİ NOT: İzleme listelerinin görüntülenebilmesi/çalışabilmesi için, ADBLOCKER kullanan üyelerin, sitemiz için reklam engelini kaldırması gerekmektedir.

EK: Film ve arama sayfaları için çalışmalar devam etmekte olup, en büyük motivasyon kaynağımız, siz değerli üyelerimizin etkin katılımlarıdır. Şimdiden teşekkürler...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

sesizadam
Moderatör
Başlıklar: 15
İletişim:

Re: İzleme Listeleri Kullanıma Açılmıştır

• Alıntı

Mesaj gönderen sesizadam »

Öncelikle teşekkür ediyorum, güzel gelişmeler olduğunu görmek ve daha fazlasının olacağını bilmek gayet güzel. Naçizane gördüğüm bir detayı buradan belirtmek istiyorum, site bilgisayar kullanıcısı için ideal görüntülemeyi sağlıyor ancak mobil kısmında bazı problemler yaşıyorum. Mesela filmin içine girdiğimde konusu alanını ilk ekranda göremiyorum, telefonu yatay ekrana alıp o şekilde okuyabiliyorum. Belki oyuncu ve yönetmenlerin hemen üstüne konumlandırılabilir ve belki spoiler butonu ile açılır kapanır şekle büründürülebilir, böylece mobil kulanıcı için kolaylık olur.

@dragon @svsknr

Göz yorup, gelişimi için verdiğiniz emeklere tekrardan teşekkürler. :-({|=

Önerinin detayını ekteki ekran görüntüsünden görebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Louise Bourgoin sevdamız daimidir. :)
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Başlıklar: 30
İletişim:

Re: İzleme Listeleri Kullanıma Açılmıştır

• Alıntı

Mesaj gönderen byKush »

Selam.

Keşke bu sayfadaki liste üzerinde izlendi/listeye ekle diyebilsek, hele bi de puanlasak tadından yenmez... Olabilirliği nedir acaba? Şu anda film üzerinden işlem yapmak için her filmi tek tek açmak lazım vs vs. İnsan bi süre sonra vaz geçiyor..

:-({|=
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.