Son yılların en çok dikkat çeken genç oyuncularından biri olan Anya Taylor-Joy, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. The Queen’s Gambit ve geçen aylarda vizyona giren Furiosa: A Mad Max Saga filmlerindeki performanslarıyla adından söz ettiren oyuncu, şimdi de Disney dünyasına adım atmak istediğini açıkladı.
Vogue Hong Kong’a verdiği röportajda Taylor-Joy, bir müzikalde oynamak istediğini belirterek şunları söyledi:
"Gerçekten bir müzikal yapmak istiyorum çünkü şu anki işime biraz fazla takıntılıyım. İmkansız görevleri tamamlama zorluğunu seviyorum. Bu benim için inanılmaz derecede motive edici, bu yüzden aynı anda şarkı söyleyebilmek, dans edebilmek ve oyunculuk yapabilmek fikri beni gerçekten heyecanlandırıyor.”
Oyuncu, özellikle Frozen serisinin live-action uyarlamasında yer almak istediğini belirterek, Elsa’yı neden canlandırmak istediğiyle ilgili de şu açıklamayı yaptı:
“Frozen harika olurdu. Ellerinizden buz küpleri fırlatmak çok eğlenceli görünüyor. Ve her çocuğun doğum günü partisinde favori olursunuz. Tüm kardeşlerimin artık çocukları var, bu yüzden onların ‘Benim teyzem Elsa,’ diyebilmelerini çok isterim. Bu harika olurdu!”
Anya Taylor-Joy Daha Önce de Frozen’da Elsa’yı Oynamakla İlgili Açıklamalarda Bulunmuştu
Karlar Ülkesi, 2013 yılında ilk filmin vizyona girmesinden bu yana dünya çapında büyük bir fenomen haline geldi. Elsa karakteri de o günden bu yana güçlü kişiliği ve Let It Go şarkısıyla milyonlarca izleyicinin kalbini kazandı. Şu ana kadar iki film ve çeşitli kısa filmlerle devam eden seri, ayrıca iki yeni filmle daha hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Henüz Disney tarafından resmi olarak onaylanmamış olsa da Frozen’ın live-action uyarlaması hayranlar arasında sıkça konuşulan bir konu. Taylor-Joy’un açıklaması ile henüz duyurulmamış bir süreç varsa da ortaya çıkışını daha da hızlandırabileceği düşünülüyor.
Konu Dışı
Kaynak:kayıp rıhtım