Sürpriz Film 1

Oyunlar, bulmacalar, komik şeyler...

Moderatörler: Moderatör, CoMod

Kullanıcı avatarı

svsknr
Yönetici
Başlıklar: 134
İletişim:

Re: Sürpriz Film 1

• Alıntı
  • Beğenmek için giriş yapmalısınız

Mesaj gönderen svsknr »

Sırf cümle yapısından dolayı sallıyorum...
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
Commander Dragonlord
Editör
Başlıklar: 5
İletişim:

• Alıntı

Mesaj gönderen Commander Dragonlord »

Maateessüf, değil. Sallayarak bulman çok zor. Dikkatli bir film izleyicisi olarak bulma ihtimalin çok daha yüksek. Yoksa sen de "sardıra sardıra" izleyenlerden misin? :lol: @svsknr
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
Commander Dragonlord
Editör
İletişim:

• Alıntı

İpucu veriyorum. Bu sözler Halil Cibran'ın Bir Gözyaşı ve Bir Tebessüm adlı eserinde de geçiyor. :-({|=
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
Commander Dragonlord
Editör
İletişim:

• Alıntı

Herkese mutlu yeni haftalar arkadaşlar. Geçen haftaki sorunun cevabını kimse bilemedi. Bol bol film izleyen, sinemasever bir topluluk olduğumuza yönelik inancım biraz sarsılmadı değil. :lol: Söz konusu cümleler şol filmde geçiyordu. :-({|=
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
Commander Dragonlord
Editör
İletişim:

• Alıntı

Bu haftanın sorusu biraz zor olacak arkadaşlar. İnce eleyip sık dokumanız gerekebilir. Tabii zorluk göreceli bir kavram. Dersini çalışana, (yani bol bol film izleyene) bu soru belki de çok kolay gelecek. İşte sorumuz: Aşağıdaki cümleler hangi filmde geçiyor?
Bir kış sabahı, çok sayıda oklu kirpi donmamak için birbirine bir hayli yaklaştı.
Az sonra oklarının farkına vardılar ve ayrıldılar. Üşüyünce birbirlerine tekrar yaklaştılar.
Oklar rahatsız edince yine uzaklaştılar. Soğuktan donmakla, batan okların acısı arasında gidip gelerek yaşadıkları ikilemi
aralarındaki uzaklık, her iki acıya da tahammül edebilecekleri bir noktaya ulaşıncaya kadar sürdü.
Kullanıcı avatarı

sesizadam
Moderatör
Başlıklar: 15
İletişim:

• Alıntı

Mesaj gönderen sesizadam »

Commander Dragonlord yazdı: 07 Eki 2024 Herkese mutlu yeni haftalar arkadaşlar. Geçen haftaki sorunun cevabını kimse bilemedi. Bol bol film izleyen, sinemasever bir topluluk olduğumuza yönelik inancım biraz sarsılmadı değil. :lol: Söz konusu cümleler şol filmde geçiyordu. :-({|=
Bu söylediğiniz filmin TR altyazısı yok, rica etsem oyunu en azından sonuçlandığında merak edip izlenebilecek olanlardan seçsek, altyazısı olmayan filmi izleyemiyorum ve bunun için sinemasever topluluğundan afaroz edilmemeliyim değil mi? :mrgreen: :mrgreen:
Louise Bourgoin sevdamız daimidir. :)
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
Commander Dragonlord
Editör
İletişim:

• Alıntı

sesizadam yazdı: 07 Eki 2024Bu söylediğiniz filmin TR altyazısı yok, rica etsem oyunu en azından sonuçlandığında merak edip izlenebilecek olanlardan seçsek, altyazısı olmayan filmi izleyemiyorum ve bunun için sinemasever topluluğundan afaroz edilmemeliyim değil mi? :mrgreen: :mrgreen:
"İzlenebilecek" ifadesi sınırları son derece muğlak, belirsiz bir ifade, ancak elimden geleni yapacağım ve ilginç, "izlenebilir" bir film belirlemeye çalışacağım. Altyazısını da bizzat, kendi elceğizimle çevirmeyi düşünüyorum. Bu da yepyeni bir filmin Sineokur aracılığıyla Türkçe altyazıya kavuşacağı ve Türk sinemaseverlerle buluşacağı anlamına geliyor. Ancak çok seçenek var. Hangi filmi seçsem, kararsız kaldım. Önerileri alayım. Ya da "Sürpriz film olarak hangi filmin yayınlanmasını isterdiniz?" başlıklı bir anket mi yapsak? :-({|= @sesizadam
Kullanıcı avatarı

sesizadam
Moderatör
Başlıklar: 15
İletişim:

• Alıntı

Mesaj gönderen sesizadam »

Yarışma sonunda merak uyandırmasını hedeflediğimizi düşünmüştüm. Yoksa kuytu köşede kalmış, kimsenin izlemediği bir film için uğraşıp bilmek veya seçenekleri böyle filmlerle doldurmak kime ne kazandıracak, gayemiz eğlenmek vakit geçirmek ve sinemasever ruhunu geliştirmek değilse? Ne için buradayız? Dili arapça olan Türkçe altyazısı olmayan yani özetle benin izleyemeyeceğim, izlesem bile anlayamayacağım bir film merak edip izlenebilecek olanlar kapsamına girmiyor, muğlak değil aslında, film Türkçe altyazıya sahipse başlıkta sor, altyazısı yoksa sorma!
Louise Bourgoin sevdamız daimidir. :)
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
Commander Dragonlord
Editör
İletişim:

• Alıntı

sesizadam yazdı: 07 Eki 2024Kuytu köşede kalmış, kimsenin izlemediği bir film için uğraşıp bilmek veya seçenekleri böyle filmlerle doldurmak kime ne kazandıracak?
Ben şimdi bu soruya nasıl cevap vereyim sevgili kuzeydebiryer? "Kuytu köşede kalmamış filmleri zaten Netflix kaptı" mı diyeyim? "Kuytu köşeleri o kadar hafife alma!" mı diyeyim, ne diyeyim? Bir akıl ver bana kuzeydebiryer, ne cevap vereyim bu arkadaşa? "Sinema sevgimiz dilin sınırlarını aşıyor." mu diyeyim, ne diyeyim? :-({|= @kuzeydebiryer
Kullanıcı avatarı

svsknr
Yönetici
Başlıklar: 134
İletişim:

• Alıntı

Mesaj gönderen svsknr »

Burası eğlence başlığı arkadaşlar... (:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...