Savrula savrula bir yere bağlanır sandım, filmin sonuna kadar savruluş izlemekten midir bilmiyorum. Filmden bir türlü emnun olmadım. Bu herifi sanıyorum, atlara binip çekip gidenlerin yaptığı film etkinliklerinden hatırlıyorum. @byKush
Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Bugün Hangi Filmi İzlediniz?
... Bugün Hangi Filmi İzlediniz?
Savrula savrula bir yere bağlanır sandım, filmin sonuna kadar savruluş izlemekten midir bilmiyorum. Filmden bir türlü emnun olmadım. Bu herifi sanıyorum, atlara binip çekip gidenlerin yaptığı film etkinliklerinden hatırlıyorum. @byKush
Louise Bourgoin sevdamız daimidir. 

-
- Editör
- Ruh Hali:
- İletişim:
Bu hafta sinemada izlediğim iki filmden biri. Bu kadar önemli bir filmi küçük ekranda izlemektense, büyük perdede izleme fırsatını değerlendirmek istedim. Benim izlediğim salonu küçük kızlar basmıştı. "Bu kadar ciddi bir filmde küçük kızların ne işi var?" diye düşünmeden edemedim. Sevimli bir animasyon filmine gitmek istediler de yanlışlıkla mı bu filme geldiler? Nitekim cimcimeler bir süre sonra dikkatlerini veremediler ve oradan oraya koşturmaya, hoplayıp zıplamaya başladılar. Ama nedense bu dikkatimi pek dağıtmadı. Bu kızlar filmin ikinci yarısında da zaten ortadan kayboldular. Ya sıkılıp çizgi film izlemeye gittiler, ya da anne babaları çağırdı ve eve gittiler. Böylece ikinci yarıda filmle başbaşa kaldım. Brezilya'daki askerî diktatörlük dönemini gerilimi yüksek bir atmosferle veren, Brezilya tarihinin en karanlık dönemlerinden birini başarılı bir şekilde yansıtan, en iyi yabancı film oscarını sonuna dek hak etmiş bir film bu bence. Darısı Türk sinemacıların başına. İnşallah biz de bir gün Oscar'ı eve götürürüz.
-
Konu yazarı - SineTayfa
- Ruh Hali:
- İletişim:
"Sinema budur!" dedirten filmlerden...

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
- Editör
- Ruh Hali:
- İletişim:
Bu hafta sinemada izlediğim ikinci film. Parazit filmi ile adını sağır sultanın bile duyduğu Bong Joon Ho'nun yeni filmi, klonlama fikri etrafında gelişen, yaşam ve ölüm kavramlarını sorgulayan, Nazilere göndermeler içeren, Kafkaesk bir film.
Tüm sükseli kadro ve ekibine rağmen hayal kırıklığı yarattı!
Dolce far niente…
-